Політика

Блауш не буде ганятися за Микитасем, вирішив зайнятися своїми виборцями

Одіозний чернігівський радикал Дмитро Блауш більше не буде бігати з відеокамерою за скандальним київським забудовником Максимом Микитасем.

У коментарі ЧЕline, Блауш зізнався, що часу залишилося мало і йому потрібно активніше зайнятися своєю передвиборчою кампанією, щоб не пролетіти на виборах 17 липня.

 — Більше я за Микитасем їздити не буду, мені треба займатися своєю передвиборчою кампанією. У мене по шість, а то й по вісім зустрічей на день, — заявив Дмитро Блауш, який останім часом у соцмережах дуже багато писав про свого конкурента у передвиборчій гонці Максима Микитася.

Блауш також додав, що спілкування з виборцями і вивчення їхніх турбот не припиняв, на відміну від «парашутистів», які почали «працювати» за місяць до виборів, і забудуть про людей на другий день після виборів.

 — На зустрічах люди часом просять купити хліба. На все це неможливо дивитися без болю. Друге – це шалене зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і безробіття та його наслідки: погіршення криміногенної ситуації, алкоголізм, — доповнив Блауш.

На щільний графік зустрічей радикал скаржитися не може, тому каже просто, що він «..політик молодий, а тому сил та енергії у нього більше, ніж достатньо». Крім цього жага до перемоги у 206-му, вочевидь, змусила Блауша кинути шкідливі звички і він каже, що активно почав займатися бігом, не лише за виборцями і конкурентами, а й спортивним.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Та что за этим уродом бегать , за ни м хоть в плотную с камерой ходи, все равно будет творить свои мерзкие дияния, так уж он киевский скандальный застройщик

Back to top button