206 округПолітика

Блауш злякався вже на старті передвиборних перегонів

Претендент у кандидати по 206-му округу від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Блауш боїться незручних запитань від ЗМІ вже на старті передвиборчої кампанії.

«Ви перекрутите те, що я вам скажу, й подасте упереджену інформацію про мене. Ви вже назвали мене кальянщиком і діджеєм. Так я був діджеєм, але я не наркоман і не кальянщик. Вибачте, але на цьому етапі я відмовлюся від інтерв’ю, бо ваші запитання можуть негативно висвітлити мене як кандидата, а це мені не потрібно», — так прокоментував свою відмову від інтерв’ю ЧЕline пан Блауш у телефонній розмові із журналістом.

Спілкуватися із незручними та «некишеньковими» ЗМІ Дмитрові Блаушу зараз і справді не треба. Ми підняли архів матеріалів у всеукраїнських виданнях і зрозуміли, чому. Ось що пише про потенційного кандидата, зокрема, й «Антикор»:

«Дмитро Ярославович Блауш, 1992 року народження. Проживає в Чернігові. З юнацьких років він постійний відвідувач нічних розважальних клубів Чернігова та Києва. Подейкують , що саме тут він уперше спробував «амфетамін», а згодом почав розповсюджувати психотропну речовину. Саме в нічних клубах у Блауша відкрився талант до музиціювання, він працював діджеєм. Невдовзі Блауш-діджей познайомився із турецьким мільйонером на ім’я Діар, із яким і досі підтримує теплі стосунки.

Зв’язки: Дмитро Блауш відомий своїми дружніми зв’язками із спортсменом Олександром Федченком. Також приятелює із сином директора «Фокстроту», «мажором» Іллею Пригодою. У колі знайомих 24-річного Блауша – ювеліри та кальянники».

ЧИТАТИ ПОВНУ ВЕРСІЮ

Нагадаємо, свою передвиборчу кампанію Блауш розпочав із поїздки по церквах. Зокрема, побував у храмі Святого Миколая в Ріпках, де дарував ікони.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Зная Блауша любой вопрос будет неудобный и «высветлит» его не в правильном свете , такой послужной список , да и такой кандидатишка , видимо все у него не чисто за спиной раз так в штанишки наложил )

  2. Ничего святого! Таким как Блауш вообще в церковь заходить нельзя! Ладно бы сам только употреблял, так он еще и продавал эту гадость нашим детям!!! Гнать из города таких кандидатов! пусть едет в свой Киев к Ляшко. В радикальной партии и не такие кадры встречаются…

Back to top button