Політика

Депутат Чернігівської міськради організувала громадську приймальню на свіжому повітрі

*Актуально

Депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край» Наталія Хольченкова організувала традиційну зустріч із мешканцями мікрорайону у форматі громадської приймальні. Спілкування з жителями в мікрорайоні Савчука – Червоного мосту вона приурочила до Дня міста.

За словами Наталії Хольченкової, людей у її мікрорайоні зараз найбільше хвилює питання якості доріг, необхідності проведення ремонтів внутрішньодворових проїздів. «Також до мене надійшли кілька звернень щодо безпеки руху поблизу школи мистецтв, що розташована по вулиці Савчука. Там немає відповідних знаків, які попереджали б, що на дорозі – діти, чи засобів примусового обмеження швидкості», – зазначила депутат від «Нашого краю». Усі проблемні питання вона пообіцяла оформити як депутатські запити та скерувати до відповідних служб.

Завершилася зустріч розважальною програмою для дітей за участі аніматорів.

«Обговорення важливих питань розвитку та благоустрою району і міста поєднали з душевним спілкуванням, особливий заряд емоцій від дитячої енергії! Завжди дивуюсь, як швидко вони ростуть і завжди радію їхнім успіхам!», – поділилася Наталія Хольченкова враженнями в мережі Facebook.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button