Політика

Чернігів без показухи зустріне в п’ятницю Президента Порошенка

Вже цього тижня, 25 листопада, до Чернігова з офіційним візитом приїде Президент України Петро Порошенко. Це друга зустріч глави держави з чернігівцями за час його президентства.

На ранковій нараді чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив, що «показухи» Президенту ніхто не влаштовуватиме. Нехай бачить Чернігів таким, яким він є насправді.

Чернігівський мер лиш попередив комунальників, щоб, бува, не підготували Президенту куп сміття. Наказав навести порядок і навколо театру ім. Тараса Шевченка, там нині проходить реконструкція скверу ім. Хмельницького.

«Роботи нехай ідуть своїм чередом, будівельники нехай і далі кладуть плитку, якоїсь показухи ми робити не будемо. Єдине питання – оті купи плитки і будматеріалів, які лежать по всьому скверу. Вони можуть завадити працювати службі охорони Президента, а тому, будь ласка, зв’яжіться зі спеціалістами-охоронниками й уточніть деталі їхньої роботи. Негайно, аби не робити це в п’ятницю за три години до приїзду», — наголосив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button