Політика

Чернігів має стати дійсно сучасним і комфортним для кожного мешканця! — Володимир Ткаченко

*Актуально

Я ретельно вивчив досвід багатьох польських міст і маю багато напрацювань у сфері урбаністики і інформатизації.  Їх досягнення дійсно вражають. За участі польських вищих навчальних закладів і Лондонської академії науки і бізнесу спільними зусиллями ми напрацювали проект – впровадження цифрової демократії. Ключова роль у ньому – не держава, а громада і людина!

Про це в інтерв’ю газеті «Деснянська правда» наголосив Володимир Ткаченко, кандидат у народні депутати Верховної Ради України по 205 виборчому округу.

«Реалізація інноваційних технологій дозволить громаді міста контролювати доходи і видатки місцевого бюджету, долучитись до обговорення перспектив розвитку Чернігова, реально впливати на покращення якості надання послуг, що дозволить здолати корупцію і сприятиме ефективному наповненню місцевого бюджету. Це яскраво демонструють європейські країни, зокрема й Польща», — зазначив Володимир Ткаченко.

За його словами, впровадження технологій дозволить скоротити кількість чиновників, зменшить витрати бюджету на їх утримання, а вивільнені кошти будуть спрямовані на інфраструктурні проекти.

«У цьому ланцюжку немає місця хабарництву. Такий підхід цілком підходить не тільки для інфраструктури, але й для запуску в місті індустрії дитячих розваг (аквапарки, сучасні дитячі майданчики, стартапи, направлені на розвиток дітей тощо), зон відпочинку», — заявив Ткаченко.

Ще статті по темі

Back to top button