Політика

Чернігівському центру соціально-психологічної реабілітації дітей допомогли фарбою (Фото)

Освітні питання і турбота про дітей – пріоритетні в роботі депутатів від «Нашого краю» в радах різних рівнів. Тож прикладів, коли депутати-нашокраївці допомагають дітям і навчальним закладам, дуже багато. Один із найсвіжіших – підтримка Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей облдержадміністрації.

Цей заклад обласного підпорядкування, але знаходиться в Чернігові. До того ж, він розташовується на території виборчого округу, за яким обирався до Чернігівської міської ради Олександр Луценко. Тож невипадково в пана Олександра, який, до речі, є головою фракції «Нашого краю» в Чернігівській міській раді, добре налагоджена комунікація і конструктивна співпраця із дитячим закладом.

«Нещодавно я зі своїм помічником побував у цьому центрі, поспілкувалися із керівником, який попросив допомогти до 1 вересня фарбою, потрібною для фарбування огорожі закладу. Тож разом із Ігорем Романенком, депутатом Чернігівської обласної ради від «Нашого краю», вирішили допомогти та придбали потрібну фарбу, яку вже безкоштовно передали центру», – зазначив Олександр Луценко, депутат Чернігівської міської ради від «Нашого краю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імениті спортсмени з´їхалися до Чернігова: в місті відбувається Чемпіонат України з біатлону (Відео)

Чернігівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей – це заклад, у якому тимчасово перебувають діти, вилучені із неблагополучних родин. Надалі через якийсь час дітей повертають назад у сім’ї, якщо, звісно, батьки беруться за розум, або, якщо ситуації критичні, відправляють до інших закладів – дитячих будинків, інтернатів чи дитячих будинків сімейного типу.

«Справа в тому, що у дитячих будинків є спонсори чи меценати. Або завдяки різним програмам для підопічних таких закладів купують одяг, побутові речі, покращують матеріальну базу. Натомість центр соціально-психологічної реабілітації дітей такої підтримки не має. Розраховують тільки на бюджетне фінансування, якого не завжди вистачає на всі потреби. Тож ми підтримуємо цей заклад, бо він має дуже велике значення», – зауважив Олександр Луценко, голова фракції «Нашого краю» у Чернігівській міській раді.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button