Політика

Чотири фракції в Чернігівській облраді долучаються до роботи на найближчій сесії

Фракції політичних сил «Наш край», «Батьківщина», «За майбутнє» і «Європейська солідарність» в Чернігівській обласній раді зробили спільну заяву. Депутати чотирьох фракцій зазначають, що долучаються до роботи обласної ради задля допомоги людям. Адже щоденно до обранців за допомогою звертаються з різних громад області. В той же час ці політичні сили продовжать відстоювати свою позицію відносно порушень під час обрання керівництва обласної ради в судах.
Текст заяви:
«Вже майже півроку в Чернігівській обласній раді спостерігається політична криза, спричинена порушеннями регламенту при установчій сесії. Дана ситуація призвела до кризи управлінських рішень, ручного розподілу посад і сумнівної роботи ради.

Позиція обласних фракцій партій «Наш край», «Батьківщина», «За майбутнє» і «Європейська солідарність» незмінна – обласна рада не може ефективно працювати на благо жителів у таких умовах. За справедливість і законність ми активно боремося в судовій площині.

До депутатів щоденно надходять звернення від людей, прохання про допомогу фактично з кожної громади області. В нинішній непростий період люди як ніколи потребують захисту й підтримки. При будь-яких обставинах ми не можемо і не будемо залишати людей наодинці з їх проблемами. Нас обирали не за красиві гасла й обіцянки, а за системну, чесну, прозору і головне – результативну роботу протягом багатьох років. Нас обрали тому, що нам довіряють і вірять.

Жителям області терміново необхідна наша допомога. Окрім того, зважаючи на тривалий період процедурних судових моментів і час, на який зазвичай затягуються судові розгляди, ми прийняли рішення долучитися до роботи обласної ради.

Ми будемо працювати на благо кожного жителя Чернігівщини і не дозволимо перетворити Чернігівську обласну раду на структуру вирішення власних приватних інтересів. Обласна рада повинна і буде працювати на благо області і допомагати людям!»

*Актуально

Ще статті по темі

Back to top button