Політика

Хто братиме участь у виборах в ОТГ

*Актуально

Партія «Наш край» братиме участь у виборах в усіх об’єднаних територіальних громадах, призначених ЦВК на 23 грудня 2018 року в усіх областях України. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак за підсумками XIX з’їзду партії, що відбувся 9 листопада в Київській області.

За його словами, на грудневих виборах в ОТГ партія планує підтвердити попередній успішний результат. «На всіх великих виборах в ОТГ «Наш край» був у п’ятірці лідерів. Партія має розгалужену структуру, ми представлені в усіх областях. У нас майже чотири тисячі депутатів у радах усіх рівнів, понад сотня голів громад. Це – нові лідери України! Тому з’їзд партії ухвалив рішення взяти участь у виборах 23 грудня в усіх областях України», – зазначив Олександр Мазурчак.

Він наголосив, що наступні вибори в ОТГ підтвердять готовність партії до великих змагань. «У грудні ми маємо здати остаточний тест на нашу політичну зрілість. Вибори 23 грудня – наш тест на зрілість і готовність до великих змагань! Ми зобов’язані підтвердити та закріпити своє лідерство серед партійних сил. За нами вже мільйони громадян», – наголосив Олександр Мазурчак.

Він переконаний, партія вже готова брати активну участь у парламентських виборах наступного року.

«Сьогодні ми маємо підбити підсумки нинішнього 2018-го року та підготуватися до наступного. Адже 2019-й – це рік викликів, це рік, коли партія «Наш край» має проявити себе у великій політичній боротьбі», – упевнений Олександр Мазурчак.

Як уточнив керівник виконкому Чернігівської обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика, в області перші вибори відбудуться у п’яти громадах – Киїнській, Новобілоуській, Хмільницькій (Чернігівський район) Борзнянській та Озерянській ОТГ (Варвинський район). Водночас у двох громадах відбудуться довибори – у Вертіївській (Ніжинський район) і Любецькій ОТГ (Ріпкинський район). Юрій Музика наголосив, що партійна організація Чернігівщини готова до виборів в ОТГ і працюватиме на високий результат.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button