Політика

Депутати привітали з Великоднем своїх земляків (Фото)

*Актуально

Із нагоди Великодня депутати від «Нашого краю» відвідують тих мешканців громад, які потребують допомоги та підтримки. За дорученням керівника обласної організації політичної партії «Наш край», депутата Чернігівської обласної ради Сергія Баришовця в Носівській громаді вручили паски і солодкі подарунки немолодим землякам – підопічним центру соціального обслуговування. У «Нашому краї» переконані, що в кожній оселі на Великдень мають відчувати увагу і турботу, а святковий стіл повинна прикрашати смачна паска.

Депутат Сновської міської ради від «Нашого краю» Павло Солодовник до Великодня передав самотнім пенсіонерам із сіл Кучинівка та Рогізки Сновської громади освячені запашні паски.

«Також паски отримали ті, для кого вони дійсно не будуть зайвими, – загалом майже сто родин. Робити добро, любити людей, і допомагати тим, хто цього потребує! Це основі тези, які нам заповідав Господь», – написав депутат на своїй сторінці у мережі Facebook. Такі благодійні акції дуже важливі з багатьох причин. Та найголовніше – це увага і турбота про земляків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паски, крашенки та багато іншого зібрали чернігівці на передову (Фото)

Великодні паски як передсвяткові вітання від депутата Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Валерія Колоші отримали діти з інвалідністю у Батуринській, Бахмацькій, Борзнянській, Дмитрівській, Ічнянській, Талалаївській, Парафіївській, Височанській, Комарівській, Плисківській громадах. Також депутат традиційно не залишив поза увагою родини загиблих в АТО і батьків побратимів, загиблих в Афганістані.

Великдень як час світлих думок і добрих справ. Депутатка Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Ірина Грозенко разом із представниками фракції політичної сили в Ніжинській міській раді Володимиром Королем та Ларисою Чернишовою відвідали територіальний центр для одиноких і малозабезпечених громадян. Вони передали підопічним центру подарунки до Великодня. Також депутати приділили увагу та привітали із прийдешнім святом представників ветеранської організації.

Подарунки та вітання з нагоди Великодня від депутата Чернігівської обласної ради від «Нашого краю» Олександра Демиденка отримали 250 жителів Михайло-Коцюбинської громади.

«Ідея святкування Великодня – в прояві милосердя, співчуття та добра. З нагоди цього світлого християнського свята, яке відзначатимемо в неділю, привітав жителів Михайло-Коцюбинської громади. Де особисто, де депутати фракції «Наш край» у Михайло-Коцюбинській селищній раді, де наші помічники вручили паски самотнім і немолодим землякам, які потребують нашої уваги та підтримки. Будьмо небайдужими! Така позиція змінює наше життя та робить світ кращим», – написав Олександр Демиденко в соціальних мережах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button