Політика

Екологічні інновації – на допомогу бізнесу

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Юрій Музика взяв участь у Майстерні екологічних інновацій для малого та середнього бізнесу, що відбувається на Чернігівщині за участі представників бізнесу, влади та громадськості з України і Білорусі за підтримки Вишеградського фонду.

За його словами, учасники заходу ознайомилися з досвідом екологічних інновацій Угорщини, Словаччини, Польщі. На переконання європейських експертів, саме впровадження екологічних інновацій може стати основою для сталого суспільного розвитку та інтеграції вітчизняних підприємств у структуру міжнародної торгівлі.

132574311_141607967548507_8107052550389844829_n

«Ми бачимо, що екологічність – світовий бренд як спосіб відновлення балансу природних ресурсів і зменшення забруднення довкілля. І запит на енергоощадні й екологічні технології тільки зростатиме, тому варто рухатися в цьому напрямі та започатковувати на регіональному рівні підтримку стартапів, що працюватимуть у сфері екологічних інновацій», – наголосив Юрій Музика.

На його думку, екологічні інновації варто внести до програм підтримки малого та середнього бізнесу на Чернігівщині, адже перспективи розвитку – в переході до зеленої економіки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button