Політика

Голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко не залишатиме посаду через вагітність

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко невдовзі стане матір’ю. Політик не збирається звільнятися у зв’язку з цим.

Інформацію про вагітність Коваленко підтвердила віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вона розповіла, що Коваленко звернулася до неї через спекуляції в ЗМІ з приводу можливої відставки у зв’язку з вагітністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігри в карти, попередження від Анни Коваленко та депутатські «дякую»: чергова обласна рада пішла в небуття (Відео)

«Хочу висловити слова підтримки і солідарності голові Чернігівської ОДА Анні Коваленко, яка очікує на прекрасну подію – народження дитини і збирається поєднувати радість материнства з відповідальною роботою на своїй посаді. Це звична практика для більшості цивілізованих країни Європи та світу, коли політикині, депутатки, високопосадовці займаються доглядом за маленькими дітьми та одночасно продовжують ефективно виконувати свій обов’язок перед суспільством», – написала Кондратюк.

Віцеспікерка ВР наголосила, що закон в Україні захищає право вагітних жінок і молодих матерів на працю і не зобов’язує їх іти в декретну відпустку.

Нагадаємо, Анну Коваленко президент Зеленський представив як голову Чернігівської ОДА 15 жовтня.

Коваленко – дружина Головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака.

569x660

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button