Політика

Хто лідирує на Чернігівщині в розбудові партійної структури

*Актуально

У Чернігівській області «Наш край» продовжує займати лідерські позиції щодо розвитку партії. Як повідомив керівник виконкому обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика, на сьогодні в обласній організації зареєстровані та працюють 40 партійних організацій – 24 районні та 16 міських. Крім того, партію «Наш Край» представляють більше 1 100 депутатів у місцевих радах Чернігівщини, близько трьох десятків мерів і сільських голів.

Для налагодження чіткої комунікації з виборцями завершується створення такої ланки у партійній структурі, як офіційний представник партії на виборчих дільницях. Понад 1000 активістів зможуть ефективно представляти партію в кожному населеному пункті області.

Юрій Музика наголосив, що «Наш край» працює не лише під час виборів, а й у міжвиборчий період проводить роботу із депутатами й активістами. Зокрема, для депутатів рад різних рівнів постійно проводять тренінги, семінари, практичні навчання кращих практик місцевого самоврядування. Тільки цього року проведено вже 25 таких заходів, до участі в яких залучили понад 500 депутатів та активістів.

Налагоджена практична, консультаційна допомога обласного офісу партії місцевим організаціям у розробці та лобіюванні проектів, розв’язання місцевих проблем і розроблення програм соціально-економічного розвитку (допомога). Запроваджена співпраця депутатських фракцій «Нашого краю» різних регіонів задля обміну досвідом та кращими практиками реалізації політичного курсу партії.

Керівник виконкому обласної організації партії «Наш край» переконаний, що депутати місцевих рад Чернігівщини, які представляють «Наш край», мають вести скоординовану публічну роботу, активно долучатися до розробки місцевих програм, ініціювати їх, за наявності депутатського фонду, спрямовувати його на територію всієї адміністративно-територіальної одиниці, а не тільки на свій округ. І звісно, має бути дисциплінарна відповідальність депутатів, які своїми діями шкодять репутації партії.

«На Чернігівщині «Наш край» стабільно розвивається. Попередні вибори і сучасні соціологічні дослідження демонструють, що можлива ніша, на яку може претендувати «Наш Край», становить до 20% виборців, до чого ми й повинні прагнути», – зазначив Юрій Музика.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button