Політика

Лайфхаки успішної депутатської діяльності Павла Солодовника

*Актуально

Журналіст Павло Солодовник торік вперше обраний депутатом Сновської міської ради від партії «Наш край». Попри те, що політична сила не має в раді більшості, депутату вдається активно працювати і відстоювати інтереси своїх виборців.

Під час зборів обласної партійної організації Павло Солодовник поділився секретами успішної депутатської роботи.

  • Прозорість діяльності. Вдалося досягти відкритого проведення сесій Сновської міськради – жителі громади можуть бути присутніми під час засідань, вирішується питання трансляцій сесій на сайті міськради. Зараз усі охочі можуть подивитися засідання Сновської міської ради в ефірі видання «ЧеLine».
  • Постійна робота з жителями громад – зустрічі, вивчення місцевої проблематики, допомога через депутатські запити, підготовку відповідних програм тощо. Так, Павло Солодовник порушив питання створення пожежного депо у селі Кучинівка, благоустрою центральної площі населеного пункту, організації подвірного вивезення сміття тощо.
  • Присутність депутата у соціальних мережах: ведення відповідних сторінок у соцмережах з інформуванням про свою діяльність, створення чатів у месенжерах задля спілкування із жителями громад, що дозволяє оперативно отримувати зворотній зв’язок від місцевих мешканців.
  • Співпраця зі старостами громади задля спільної роботи з покращення життя у селах громади.
  • Детальний розгляд усіх документів, що виносяться на сесію, засідання фракції перед сесією задля вивчення питань і вироблення спільної позиції.
  • Активна діяльність помічників депутата, які зможуть працювати за напрямками й ефективно допомагати обранцю.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button