Політика

Іван Ващенко прокоментував своє звільнення з посади

Президент України Володимир Зеленський погодив звільнення Івана Ващенка з посади голови Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області, згідно з поданою ним заявою.

А ще раніше стало відомо, що Кабінет Міністрів погодив призначення Івана Ващенка на посаду заступника голови Чернігівської ОВА.

Тож якими справами нині займається Іван Ващенко та хто надалі керуватиме Корюківським районом, дізнавалися в нього.

«Звісно, я поки на роботі. Працюємо, у нас вихідних фактично немає, адже постійно забезпечуємо обороноздатність північних кордонів. Сумувати не доводиться.

Президент підписав розпорядження про моє звільнення, але далі, згідно з процедурою, має прийти документ із печаткою з Адміністрації Президента. На підставі цього документа я й напишу, що складаю повноваження.

Напризволяще район не залишиться, буде призначений новий голова – начальник, відповідно до вимог законодавства, закону про місцеві державні адміністрації.

А доки не буде голови, то за законом виконувачем обов’язків буде перший заступник – Сергій Чорний. А можливо, нам пощастить і Президент підпише одразу розпорядження. І буде вже новий очільник», – зазначив Ващенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Цьогоріч додаткових вихідних на Різдво та Новий рік не буде

Натомість про призначення на посаду заступника голови Чернігівської ОВА сказав, що говорити зарано.

«Якщо В’ячеслав Анатолійович підпише розпорядження про моє призначення, тоді вже зможемо поговорити і про повноваження. Нині неправильно щось обговорювати без офіційного призначення», – пояснив він.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button