Політика

Команда «ЗА МАЙБУТНЄ» прагне добитися позитивних змін у житті Чернігівщини (Фото)

*Актуально

Команда політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» іде на місцеві вибори, аби змінити на краще життя Чернігівщини та, зокрема, міста Ніжина. Таку мету окреслив голова обласного партосередку, народний депутат України VIII скликання Олександр Кодола під час форуму лідерів «ЗА МАЙБУТНЄ».

У команді «ЗА МАЙБУТНЄ» Чернігівщини  – очільники громад, заслужені освітяни, діячі культури, підприємці, учасники АТО, військові й усі ті, кому небайдужа доля рідної області.

Окрім цього, до політичної сили вже приєднуються інші партії. Так, до команди «ЗА МАЙБУТНЄ» долучилася «Аграрна партія».

«Парламентська фракція з представниками регіону – це один зі складників, що забезпечують його економічне зростання. Такою буде фракція партії «ЗА МАЙБУТНЄ». І тут ми разом повинні створити сильну фракцію у парламенті», – зазначив голова обласного осередку «Аграрної партії», заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур.

Депутат Чернігівської обласної ради, який наразі перебуває у фракції «УКРОП», Андрій Віротченко зазначив, що серед ідеологічних засад партії «ЗА МАЙБУТНЄ» знайшов чимало таких, що збігаються з його особистими поглядами та переконаннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина «ЗА МАЙБУТНЄ»: професіональні лідери прагнуть працювати на благо області (Відео)

«Зробити Ніжин комфортним для проживання, інвестиційно привабливим, без команди однодумців неможливо. Тому я вирішив, що долучаюся до політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ», – розповів Андрій Віротченко.

Під час форуму особлива увага була прикута саме до Ніжина. Олександр Кодола зазначив, що для нього це місто є особливим. П’ять років він представляв його та весь округ у Верховній Раді як народний депутат. За його каденції сюди вдалося залучити 160 мільйонів гривень, 52 з них спрямували на сам Ніжин.

«Ми відновили єдиний у місті Ніжині басейн, який не працював майже 20 років. Ми щороку наповнювали обладнанням ніжинські лікарні та лікарні нашого округу. Ми встановили компютерний клас у кожну ніжинську школу. Ми забезпечували технікою заклади культури, збудували більше ніж 160 дитячих майданчиків», – наголосив Олександр Кодола.

Але зробити ще треба чимало. Саме тому Олександр Кодола вирішив іти на місцеві вибори як кандидат на посаду мера міста.

«Я знаю, як відкриваються високі кабінети, я знаю, про що говорити з чиновникам, як залучати кошти, як казати, що ці кошти мають бути саме в цій територіальній громаді», – заявив Олександр Кодола.

На посаді очільника Ніжина Олександр Кодола планує залучати до міста державні та приватні інвестиції. Він уже поставив перед собою першочергові завдання.

«Це відновлення інфраструктури, залучення інвестицій і створення робочих місць. Розвиток економіки міста. І я не хочу, щоб Ніжин був спальним районом Києва, я хочу, щоб це було динамічне, затишне та красиве місто», – повідомив Олександр Кодола.

Він також наголосив на тому, що хоче, аби Ніжин став містом майбутнього, щоб кожен ніжинець ним пишався.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button