206 округПолітика

Любовний трикутник Микитась – Коваленко – Блауш, або Хто кого з’їсть у боротьбі за 206-й округ Чернігова

Скандальний столичний забудовник Максим Микитась не єдиний, хто претендує на вакантний 206-й округ у Чернігові. Балотуватиметься він, швидше за все буде, від БПП,

принаймні у фракції такі розмови ходять, – повідомив ЧЕLine народний депутат Сергій Лещенко.

– Я чув, що такий намір начебто є в нього. Але чи він піде, я не знаю. Я знаю, що він київський забудовник компанії «Укрбуд», яка прославилась забудовою в Нікітській Слобідці, там, де на березі Дніпра забудований житловий комплекс. Це дуже скандальна забудова. Скажімо так, сумнівне переведення річки з Десни в Дніпро, тобто там Дніпро тече, а вони казали, що це не Дніпро, а Десенка.

Від ласого шматка у вигляді 206-го округу не відмовиться і депутат обласної ради від РПЛ Дмитро Блауш. Серед учасників довиборчого марафону й «парашутистка» з Києва від «Батьківщини» киянка Анна Коваленко. Експерти кажуть, що її завдання – працювати проти Блауша. Нагадаємо, це вже не перша спроба пані Коваленко потрапити до парламенту за допомогою чернігівської електоральної платформи.

Анна Коваленко в 2014 році вже балотувалася по 206-му округу як самовисуванка.

Із результатом 9 % голосів виборців вона посіла друге місце, а впевнену перемогу тоді здобув нинішній чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Але цьогоріч вона піде на вибори, очевидно, вже від партійного дуету – Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» й Антикорупційного руху Валентина Наливайченка.

Додамо, що на Чернігівщині партійну лінію та ідеологію «Батьківщини» просуває народний депутат Валерій Дубіль.

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко останнім часом також активізував свою діяльність на Чернігівщині. У місті над Десною навіть створили обласний філіал Антикорупційного руху.

До речі, на кількох прес-конференціях у Чернігові разом із Валентином Наливайченком була присутня й Анна Коваленко. Лідер Антикорупційного руху припускав, що на вибори по 206-му округу «під його патронатом» піде саме вона.

За непідтвердженою інформацією, на вибори по 206-му округу Валерій Дубіль також делегує свого ставленика – члена виконкому Чернігівської міської ради, голову міської партійної організації ВО «Батьківщина» Юрія Власенка.

Щодо Анни Коваленко, то її біографічних даних відомо небагато.

Народилася вона в Києві. Зараз їй 25 років.

Анна Коваленко – український громадський активіст, журналіст, сотник 39-ї жіночої сотні Самооборони Майдану, колишній радник трьох міністрів оборони України та міністра інформаційної політики України.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Началось.. Интересно, что будут раздавать в этот раз? Атрошенко в свое время денежку платил, может его протеже Микитась тоже будет щедр? Все-таки птица он важная, да и при деньгах — это точно. Купит жителей, так же как и мэр в свое время.. ((

  2. Веселуха повтаряеться , АТрошка в этот раз не себя толкает за бабки , а своего ахломона Киевского который там уже всем мозг и нервы сьел свои строительством

    1. Так теперь Микитась будет строить в Чернигове, а Атрошенко будет его крышевать — отличный тандем. Вот только рано или поздно незаконная деятельность Микитася будет раскрыта, а люди, которые покупают квартиры в его домах останутся и без квартир и без денег….

Back to top button