Політика

Людмила Давиденко виступатиме за те, аби мешканці громад контролювали надходження до місцевих бюджетів (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко, дружина трагічно загиблого народного депутата Валерія Давиденка, відвідала Борзнянщину. Під час зустрічей люди згадували її чоловіка, який постійно працював в окрузі на благо його мешканців.

«Я планую працювати так, як він. Я теж планую не відсиджуватись у теплому кріслі, мені не байдуже, що відбувається на території округу», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Жителям 208-го округу важливо, щоб депутат, який представлятиме їхній округ у Верховній Раді, розумів простих людей і працював для їхнього добробуту. Саме такою є Людмила Давиденко.

«Я в цьому впевнилася, що жителям 208-го округу важливо, щоб їхній депутат був від людей і для людей. Щоб він був доступним, щоб із ним можна було обговорити навіть особисті проблеми. Мені от хотілось би, щоб зберігалася традиція, щоб ми відчували одне одного як членів однієї великої сім՛ї», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Людмила Давиденко зазначила, що у Верховній Раді відстоюватиме принцип, згідно з яким громади звітуватимуть про надходження до місцевих бюджетів, аби місцеві жителі могли самі визначати, як розпоряджатися цими коштами.

«В кожному селі є те, що найважливіше, на думку мешканців саме цього селища чи села. І дуже важливо, щоб саме завдяки вам визначалося, що на першому місці має бути, що – на другому. Щоб ця послідовність визначалася за участі кожного мешканця громади», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Мешканці 208-го округу впевнені, що саме Людмила Давиденко зможе продовжити справу свого чоловіка. Тому підтримують її та вірять у свого кандидата.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button