Політика

Марія Родикова: оновимо владу разом!

*Актуально

Марія Родикова кандидат у народні депутати від «Нашого краю» по 205 одномандатному виборчому округу. Йде на вибори, аби спільними зусиллями змінити життя у нашому місті на краще.

Марія народилася у місті Чернігові 1 серпня 1988 року. З 1995 по 2005 рік навчалася в гімназії № 31. У 2005 вступила до Київського славістичного університету на факультет міжнародних відносин, який у 2010 році закінчила з відзнакою. Нині здобуває другу вищу освіту у Чернігівському національному технологічному університеті за спеціальністю публічне управління та адміністрування. Заміжня, має двох дітей  — доньку та сина.

65813604_886386261720209_4954431710092591104_n

З дитинства займалася веслуванням на байдарках та каное. Це загартувало характер, навчило наполегливості, дисциплінованості, долати труднощі і йти до своєї мети. У 2006 році отримала  звання майстра спорту. Ставши, до речі, першою у Чернігові за останні двадцять років жінкою у цьому виді спорту, яка отримала таке звання. Спорт не покинула і нині, займається різними видами, вважаючи його невід’ємною складовою здорового життя. А також прикладом для своїх дітей. Адже переконана, що власний приклад у цьому випадку —  кращий вчитель та заохочення до подолання спортивних і не тільки вершин.

66023053_467659133797737_2380523922031378432_n

Рішення йти у депутати прийшло не випадково. Маючи за плечима досвід роботи приватним підприємцем, Марії Родиковій доводилося стикатися з недосконалістю законодавства. А коли у 2015 році вона прийшла працювати до органів місцевого самоврядування, думки про те, що зміни необхідні, поступово стали вкорінюватися.

Працюючи з 2015 року і по теперішній час заступником голови Деснянської районної у місті Чернігові ради, Марія щодня спілкується з чернігівцями. Тому те, чим живуть та з яким проблемами стикаються жителі нашого міста, знає не з чуток.

«З 2015 року працюю в місцевому самоврядуванні. Щодня спілкуюся з чернігівцями та розумію їх проблеми. Йду до Верховної Ради, щоб спільними зусиллями ситуацію в нашій країні і Чернігові зокрема змінити на краще, щоб соціально незахищені верстви населення мали змогу отримувати гідну допомогу від держави, щоб нарешті в Україні були справедливі тарифи, адекватні по відношенню до заробітної плати та пенсій, щоб закінчився відтік робочої сили та кваліфікованих спеціалістів в інші країни. А найголовніше, щоб кожен українець мав змогу отримувати доступну і якісну медицину та освіту», — пояснює Марія своє рішення балотуватися до Верховної ради.

Марія Родикова розповідає, що дуже часто щоденні проблеми чернігівців неможливо вирішити через прогалини в законодавств, які їй, як представнику місцевого самоврядування, добре відомі. Для того, щоб їх усунути, вона і йде на вибори. Але, зауважує, багато чого можна вирішувати на місцевому рівні. Тарифи, заробітна плата бюджетників, тих самих учителів та лікарів, питання соцзахисту – це все можна змінювати на краще на місцях. Аби такі зміни стали можливими і відбувалися, тут дуже важливо підтримати місцевого кандидата, не заїзджого, не олігарха, а такого як ми з вами, який живе звичайним життям і знає та розуміє, чим живуть його сусіди, бабуся поверхом нижче, дитина з особливими потребами з будинку навпроти, які проблеми є у поліклініці, куди він ходить, і у школі чи садочку, куди ходять його діти.

Марія Родикова підтримує ініціативу президента Володимира Зеленського з оновлення влади і переконана, що нашій країні потрібні молоді, енергійні та порядні політики для того, щоб вона розвивалась та змінювалась.

Ще статті по темі

Back to top button