Політика

Місцеві вибори: депутати Чернігівської міськради розказали, чи балотуватимуться знову

Навесні 2020 року, ймовірно, відбудуться чергові місцеві вибори. Журналісти ЧЕline поцікавилися в нинішніх депутатів Чернігівської міської ради, чи планують вони знову балотуватися та з якою політичною силою підуть.

Kirirenko

Сергій Кирієнко, позафракційний:

«Мабуть, що так, але треба буде зрозуміти, яке буде законодавство. Нещодавно воно було змінено щодо місцевих виборів. Але взагалі такі плани маю. Ходять чутки, що будуть знову якісь зміни, тож важко зараз щось відповісти. Можливо, якщо будуть тільки партії, то й не буду балотуватися, треба дивитися на ситуацію».

Ivanchenko

Віктор Іванченко, фракція «Самопоміч»:

«Ще рішення не прийняв».

Antonov

Олександр Антонов, фракція «Батьківщина»:

«Я ще не прийняв такого рішення. Якщо і піду, то від тієї ж, від якої і зараз. Не просто ж так «хочу стати депутатом», партія має запропонувати, обрати своїх представників до балотування».

Bistrov

Віктор Бистров, фракція «Наш край»:

«Скоріше так, ніж ні. Від партії «Наш край»».

Vorobyov

Сергій Воробйов, фракція БПП:

«Думаю, що не буду, але ще не ухвалив остаточного рішення. Давайте вважати, що з особистих причин».

Osikovska

Наталя Осіковська, фракція Радикальної партії:

«Не планую. Ні для кого не секрет, що Радикальна партія зараз не є у Верховній Раді, тому будемо дивитися, як розвиватимуться події. Але ми не обговорювали ще цього питання, тому я не можу відповісти конкретно в партійному ключі, однак особисто я наразі не планувала. Якщо Радикальна партія матиме такі наміри, то реалістично, що і я плануватиму».

Tarasov

Віктор Тарасов, фракція «ДемАльянс»:

«Не знаю, не готовий ще сказати. Немає чіткої впевненості ні щодо політичної перспективи, ні щодо громадської, ні щодо особистої».

Нагадаємо, що чернігівський міський голова Владислав Атрошенко «тримає інтригу» і не відповідає на запитання журналістів, чи планує висуватися на посаду мера на другий термін.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button