Політика

На Чернігівщині «Наш край» ініціює ремонти доріг у місцевих громадах

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді ініціюють проведення ремонту доріг місцевого та регіонального значення в громадах регіону. На чергову сесію облради вони подали низку запитів, що стосуються необхідності виконання ремонтів автошляхів.

Депутатка Наталія Копиця порушила проблемне питання стану автошляху регіонального значення Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин на відрізку, що сполучає місто Ніжин і село Вертіївку. Насамперед ідеться про безпеку дорожнього руху на цій важливій дорожній артерії Чернігівської області.

Депутат Олександр Демиденко ініціює необхідність проведення ремонту дороги місцевого значення О250404 Варва – Хукалівка – Поділ. Ця дорога сполучає з центром громади смт Варвою такі населені пункти, як села Берізка, Брагинці, Озеряни, Макушиха, Мармизівка, Тонка, Хортиця. Ділянка дороги між смт Варва та с. Озеряни протяжністю 8,4 км перебуває у вкрай незадовільному стані (наявні тріщини, деформація покриття, подекуди ширина становить менше ніж 5 метрів). Громада власними коштами не може забезпечити ремонт дороги, що відповідав би всім нормативним вимогам, а тому звернулася по допомогу до депутата.

Депутат Віталій Лічман у своєму зверненні наголосив на необхідності проведення середнього поточного або капітального ремонту автомобільних доріг на території Сухополов’янської громади. Також він порушив питання ремонту дороги О251504 Линовиця – Бубнівщина – Білошапки – Сергіївка (Линовицька громада) та дороги О251502 Красляни – Подище – Ладан (Ладанська громада).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. До чого тут депутати обласної ради? Це не в їх компетенції. І гроші не їхні. Знову піар на державних програмах реконструкції доріг.

Back to top button