Політика

На Чернігівщині «Наш край» очищає партію перед місцевими виборами

*Актуально

Рішення про очищення партійних лав перед місцевими виборами, що відбудуться наступного року, схвалено під час конференції Чернігівської обласної організації ПП «Наш край», яка пройшла 23 грудня у Чернігові. Її учасниками стали делегати з районів Чернігівщини, а також співголови партії Олександр Мазурчак і Валерій Давиденко.

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині з 2015 року працює над захистом інтересів місцевих жителів, відстоює реформу децентралізації, допомагає розвивати і зміцнювати об’єднані територіальні громади. Упродовж цих років політична сила в регіоні залишається серед лідерів щодо представництва у місцевих радах різних рівнів.

Активна робота депутатів із розробки та підтримки рішень місцевих рад, що захищають інтереси людей, програм з розбудови краю є надзвичайно важливою. Водночас серед нас з’явилися депутати, які в силу різних обставин, відходять у своїй діяльності від основоположних принципів партії щодо захисту інтересів наших виборців. Тому на засіданнях фракцій «Наш край» у Чернігівській обласній і міській радах прийнято рішення про виключення зі складу фракцій депутатів – Наталії Хольченкової та Вікторії Овчаренко (міська рада) і Лариси Осадчук, Надії Міклухо-Маклай та Людмили Андрієвської (обласна рада).

80611693_2445923462199832_7376692298945396736_o

Підставою для таких висновків стала низка чинників. Насамперед, голосування за рішення, що мають значні протиріччя із принципами захисту інтересів жителів регіону. А також – системне невиконання рішень фракцій і доручень партії.

«Наш край» – незалежна політична сила, що самостійно братиме участь у місцевих виборах — 2020. Перед партією зараз стоять нові завдання, ми готуємо низку нових ініціатив, у тому числі регіональних. Місцеві лідери, голови міст й ОТГ, досвідчені господарники і люди справи, які присутні у лавах нашої партії, зараз, як ніколи, потрібні своїм громадам зокрема, і Чернігівщині загалом», — наголосив співголова партії «Наш край», народний депутат України Валерій Давиденко.

У жовтні ХХV з’їзд партії «Наш край» ухвалив рішення самостійно взяти участь у місцевих виборах 2020 року; очиститися, суттєво оновивши партійні лави та обрати нових співголів, а також керівні органи партії.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button