Політика

Половину депутатських мандатів на довиборах у громадах Чернігівщини отримав «НАШ КРАЙ»

*Актуально

На Чернігівщині після довиборів 28 березня до місцевих рад команда депутатів від «Нашого краю» поповнилася шістьма новими представниками. Про це повідомив керівник обласного партійного осередку Сергій Баришовець.

За його словами, минулих вихідних довибори депутатів відбулися у Дмитрівській, Вертіївській, Крутівській, Михайло-Коцюбинській, Седнівській та Остерській громадах Чернігівської області.

«Депутатами місцевих рад за підтримки партії «Наш край» обрано Ларису Семиліт і Марію Кузьменко (Дмитрівська селищна рада), Максима Цявку (Михайло-Коцюбинська селищна рада), Володимира Краснопільського (Седнівська селищна рада), Сергія Артемюка та Івана Дроб’язка (Остерська міська рада)», – зазначив Сергій Баришовець.

Крім цього, в одному з округів Седнівської громади за два тижні відбудеться повторне голосування, оскільки два кандидати отримали однакову кількість голосів, одного з них підтримує «Наш край». До речі, з 11 кандидатів, яких підтримувала партія, шестеро отримали депутатські мандати. Всього в громадах обирали 12 депутатів.

Керівник обласного партійного осередку наголосив, що відтепер політичну партію «Наш край» у радах різних рівнів Чернігівської області представляють 304 депутатів, що є другим результатом серед усіх партій.

«Я переконаний, що команда «Нашого краю» у громадах Чернігівщини впевнено й результативно працюватиме задля успішного розвитку територій і покращення якості життя людей», – наголосив Сергій Баришовець.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button