Політика

На Чернігівщині районна рада залишилася без очільника

Голова районної ради Наталія Халімон достроково склала свої повноваження. Рішення про це було ухвалено на пленарному засіданні п’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яке відбулося 21 листопада. У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації депутат районної ради Олексій Ракоїд, депутат обласної ради Віктор Труш, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ, сільські голови.

Голова районної ради Наталія Халімон виступила із заявою про дострокове припинення своїх повноважень, як голови і депутата районної ради, у зв’язку з обранням її Куликівським селищним головою Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади. Рішення про дострокове припинення повноважень Халімон Н.М. було підтримане.

Відповідно до Регламенту роботи районної ради до обрання нового голови ради його обов’зки виконуватиме заступник голови районної ради Юрій Крепосний.

Крім того, депутати ухвалили рішення про безоплатну передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Куликівського району Чернігівської області у власність Куликівської об’єднаної територіальної громади.

Джерело: «Пік» (Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації)

Ще статті по темі

Back to top button