Політика

На Чернігівщині розвивають партійні осередки

*Актуально

У Срібному на Чернігівщині депутати й активісти політичної партії «Наш край» взяли участь у тренінгу та покращили свою обізнаність щодо партійної діяльності, ефективної взаємодії з виборцями, обмінялися досвідом своєї роботи. Навчання у рамках проекту «Школа партії» за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) провів голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика.

За його словами, політична сила постійно приділяє належну увагу підвищенню кваліфікації членів партії та своїх активістів. Під час зустрічі майже 30 представників Срібнянщини ознайомилися із особливостями налагодження контактів із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у міжвиборчий період, можливими шляхами вирішення нагальних проблем життєдіяльності своєї громади.

«Наш край» докладає чимало зусиль для розвитку громад у Чернігівській області. І під час партійних тренінгів ми обговорюємо особливості розвитку ОТГ, як ефективно працювати та вирішувати актуальні питання у громадах», — наголосив Юрій Музика. Він також підкреслив, що «Наш край» активно працює над розбудовою місцевих партійних осередків, які б були помітними у політичному житті районів, місцевих громад та населених пунктів не тільки під час виборів, а й у міжвиборчий період.

Перед учасниками тренінгу також виступив Срібнянський селищний голова Олег Куделя, який розповів про ситуацію у громаді та намагання окремих політичний сил дестабілізувати життєдіяльність Срібнянської ОТГ.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button