Політика

Над чим працюватимуть депутати у Варвинській ОТГ

*Актуально

Політична партія «Наш край» у Варвинську селищну раду об’єднаної територіальної громади, де перші вибори відбудуться 24 грудня, висунула 26 кандидатів. Це професіонали своєї справи, лідери громадської думки, ті, кому не байдужа доля майбутньої Варвинської громади та її жителів.

Директор територіального центру соціального обслуговування населення Варвинської РДА Юрій Булава вважає, що команда «Нашого краю» до Варвинської селищної ради є сильною, адже об’єднала відомих людей, які мають активну життєву та громадянську позицію. Для багатьох із них ця виборча кампанія як кандидатів у депутати є першою. «Варва хоче мати нові обличчя», – переконаний Юрій Булава.

Він упевнений, що об’єднана територіальна громада створить умови для вирішення багатьох питань, які роками накопичувалися у Варві та селах громади.

За словами Юрія Булави, серед нагальних питань ОТГ – впорядкування системи прибирання селища; ремонт доріг із залученням до робіт місцевих підприємств; поліпшення вуличного освітлення, особливо в селах громади; придбання техніки для комунального підприємства, підтримка ФАПів, шкіл, дитячих садків тощо.

Саме над цими питаннями працюватиме команда «Нашого краю» у Варвинській селищній раді ОТГ.

У її складі – соціальні працівники Ольга Коломієць, Лариса Циб, Алла Чистик, менеджер соціальної політики сільгосптовариства «Дружба-Нова» Анатолій Борсук, приватний підприємець Оксана Полонець, директор районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Козлова, директор відокремленого підрозділу Варвинський район електричних мереж ПАТ «Чернігівобленерго», майстер Гнідинцівського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта» Олег Кліменко та інші.

Ще одним важливим питанням представники «Нашого краю» називають прозорість роботи керівництва та депутатів селищної ради. Аби схвалені рішення попередньо обговорювалися з громадськістю, тендери були публічними, а бюджетні питання – відкритими.

Висуванці від «Нашого краю» у Варвинській об’єднаній територіальній громаді готові працювати заради розвитку своєї громади, адже вони йдуть на вибори, аби підтримувати децентралізацію, забезпечувати сталий і збалансований розвиток своєї території.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button