Політика

Нардеп Борис Приходько вибив на свій 210-й округ кругленьку суму

*Актуально

Цією гарною новиною депутат поділився зі своїми виборцями на власній сторінці у соцмережах, зазначивши, що цього року в Прилуцькому, Козелецькому та Бобровицькому районах буде реконструйовано і побудовано 9 інфраструктурних об’єктів соціальної і комунальної сфер за майже 10 млн грн, які виділяє держава.

«Радію, що державна комісія, яка розглядає й оцінює проєкти, врахувала мою пропозицію щодо реалізації саме наших проєктів, хоч це було непросто, адже інфраструктурних проблем в українських містах і селах дуже багато», – написав Борис Приходько на власній сторінці у Facebook, додавши перелік об’єктів, які профінансує держава у 210-му окрузі.

До речі, в середу, 8 липня, на засіданні Кабміну було ухвалене розпорядження, розроблене Мінрегіоном, про розподіл 1,7 млрд грн субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій на 2020 рік. Цього ж дня розподілили близько 1,68 млрд грн на понад 1150 проєктів, які надійшли з усіх регіонів України.

Серед них є 9 проєктів, поданих від 210-го виборчого округу (м. Прилуки, Прилуцький, Козелецький і Бобровицький р-ни), який у Верховній Раді представляє народний депутат Борис Приходько.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button