Політика

«Наш край» Чернігівщини підтримує молодих лідерів

*Політична реклама

Чернігівська обласна організація політичної партії «Наш край» підтримує розвиток молодих лідерів – людей, зацікавлених у творенні якісних змін у власній державі. Як повідомив представник партії в області Юрій Музика, політична сила в регіоні системно працює з молоддю.

За його словами, партія зацікавлена у залученні до своїх лав молодих людей і постійно докладає зусиль для цього.

«За підсумками виборів 2015 року серед тих, хто стали депутатами рад різних рівнів від «Нашого краю», третина – молодь», – наголосив Юрій Музика.

Він також зазначив, що молоді чернігівці є активними учасниками проекту «Школа партії», постійно беруть участь у партійних тренінгах і семінарах. Адже політична просвіта дасть змогу партійним діячам розуміти зміни, що відбуваються в державі, бути провідниками позитивних нововведень.

Так, цього тижня активістка партії Наталія Шовкова з Чернігова разом із групою молодих лідерів перебуває в навчальній поїздці в Польщі.

Українська молодь, яка має бажання та здібності розвивати свою країну, відвідала Гданськ, Сопот, Гдиню та інші польські міста, провела зустрічі з представниками влади та громадських організацій, ознайомилася з досвідом традицій місцевого самоуправління сусідньої держави.

«Польща має вражаючі результати, але водночас є розуміння, як багато докладено зусиль влади і громадськості для цих змін», – поділилася враженнями Наталія Шовкова.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button