Політика

«Наш край» – лідер місцевих виборів у громадах Чернігівщини

*Актуально

Політична партія «Наш край» на Чернігівщині є одним із лідерів за підсумками місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах регіону.

Про це повідомив керівник виконкому обласного осередку ПП «Наш край» Юрій Музика. За його словами, представники «Нашого краю» сформують потужні партійні фракції у радах майже 10 громад області. В окремих із них політична партія матиме більшість депутатів.

За результатами паралельного підрахунку голосів «Наш край» на виборах у Носівській ОТГ має підтримку 37,6% виборців, у Бахмацькій ОТГ – 41,6%, Козелецькій ОТГ – 24,8%, Новгород-Сіверській ОТГ – 22,1%, Менській ОТГ – 18%, Борзнянській ОТГ – 16,5%, Сухополов’янській громаді – 16,1%.

«Наша впевнена перемога є результатом наполегливої та відповідальної праці партійних команд упродовж останніх років, вирішення низки питань в інтересах жителів краю», – наголосив Юрій Музика. Також він зазначив, що представники «Нашого краю» перемагають на виборах голів у 10 громадах Чернігівщини.

Чернігівський район:

Козелецька ОТГ – Валентин Бригинець, м. Остер – Леонід Мисливець, Березнянська ОТГ – Володимир Павленко, Кіптівська ОТГ – Володимир Кучма.

Корюківський район: Холминська ОТГ – Василь Чеботарь.

Ніжинський район: м. Носівка – Володимир Ігнатченко, м. Батурин – Леонід Душа, Комарівська ОТГ – Віктор Бондаренко, Макіївська ОТГ – Микола Бузина.

Прилуцький район: Парафіївська ОТГ – Галина Петруша.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button