Політика

«НАШ КРАЙ» на Чернігівщині закликає політсили до спільної роботи

*Актуально

Вибори до місцевих рад завершилися, територіальні виборчі комісії  підбили підсумки, визначивши депутатів рад і голів громад. На переконання голови Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Сергія Баришовця, новообрані ради мають негайно розпочати працювати і дати відповідь на всі виклики, що наразі постали перед громадами.

«Місцеві ради мають дбати про добробут людей і розвиток громад. Це не місце для політичних протистоянь – люди чекають від нас конструктивної роботи та рішень, які покращуватимуть їхнє життя. Ми всі йшли на вибори від різних політичних сил, однак тепер настає новий етап, коли нам потрібно відкинути розбіжності, об’єднати зусилля та спільно працювати», — наголошує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда лідерів і переможців: на Чернігівщині виборці обрали «НАШ КРАЙ»

Ситуація на місцях наразі непроста: захворюваність на  Covid продовжує зростати, а доходи місцевих бюджетів з різних причин знижуються. Децентралізація докорінно змінила карту країни та надали нові можливості. Водночас зараз потрібно наповнити її реальним змістом, щоби кожен житель громади відчув зміни на краще.

«Наш край» – сила господарників та професіоналів, готова вести конструктивні переговори та співпрацювати з представниками усіх політичних сил, які прагнуть покращення життя людей. Нам потрібно подолати складні часи. Нам потрібно працювати на розвиток наших громад», — говорить Сергій Баришовець.

«Наш край» на Чернігівщині закликає якнайшвидше:

  • обрати керівні органи місцевих рад – голів, їхніх заступників, секретарів;
  • сформувати робочі органи місцевих рад – комісії;
  • розпочати підготовку бюджетів на наступний рік з посиленою увагою до соціального захисту людей та медицини;
  • розпочати пошук резервів для збільшення фінансування пріоритетних сфер.

У своїй діяльності «Наш край» керуватиметься передвиборною програмою «12 кроків для розвитку рідного краю», в якій докладно розписано необхідні заходи, щоб люди були захищені, а наш край – розвивався.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button