Політика

“Наш край” на з’їзді вирішив взяти участь у квітневих виборах територіальних громад

Імідж

«Наш край» візьме участь у виборах в усіх територіальних об’єднаних громадах, що заплановані на 30 квітня. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак за підсумками позачергового з’їзду партії.

«Наш край» ухвалив рішення взяти участь у виборах в усіх об’єднаних територіальних громадах, що відбудуться 30 квітня. Партія планує закріпити та покращити успішний результат, досягнутий на попередніх виборах до ОТГ, що відбулися в грудні минулого року», – повідомив Олександр Мазурчак. Він зазначив, що зараз місцеві громади отримали нові можливості – через збільшення фінансування, і дуже важливо, щоб вони спрямували ці можливості для покращення життя людей.

«Наш край» – партія, що послідовно відстоює права місцевих громад. Ми об’єднуємо досвідчених господарників, професіоналів, які мають досвід роботи на місцевому рівні. Партія запропонує людям обрати головами та депутатами рад об’єднаних територіальних громад своїх представників», – наголосив співголова партії. Він нагадав, що на виборах в об’єднаних територіальних громадах у грудні 2016 року 245 представників «Нашого краю» були обрані депутатами.

«Партія на грудневих виборах посіла третє місце загалом по країні, а у Чернігівській, Миколаївській і Запорізькій областях ми стали лідерами», – зазначив Олександр Мазурчак.

Як відомо, 24 січня 2017 року Центральна виборча комісія призначила вибори у 40 об’єднаних територіальних громадах у 15 областях України. Вибори відбудуться 30 квітня 2017 р.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button