Політика

Олег Семінський: Чернігову терміново потрібно відновити промисловість

*Актуально

Чернігову терміново потрібно відновити власні виробництва, щоб стати центром нового промислового кластера. Це дозволить створити нові робочі місця, наповнити місцевий бюджет та поліпшити благоустрій міста. За словами кандидата у народні депутати по 205-му округу Чернігова від політичної партії «Слуга Народу» Олега Семінського, для цього потрібні бажання, інвестиції та ефективний менеджмент.

Кандидат зазначив, що потужний розвиток промисловості у Чернігові дозволить суттєво збільшити надходження податків до місцевого бюджету, будувати нові дороги, оновити парк громадського транспорту та ефективно зайнятися благоустроєм прибудинкових територій.

«Від цього виграють усі», – додав кандидат від партії «Слуга Народу».

У Чернігові вже є досвід створення сучасних виробництв.

«Чернігівське представництво сільськогосподарського виробничого кооперативу «Молоко-країна» – чудовий приклад.Саме тут я на власні очі побачив сучасний процес виробництва молокопродуктів. Коли є бажання та здорові амбіції, можна зробити все», – впевнений Олег Семінський.

Тетяна Бойко, начальник виробництва представництва кооперативу «Молоко-країна» у Чернігові, розповіла, що уся продукція виробляється виключно із натурального молока без домішок.

«Хочу вас запевнити, що усі молочні продукти виробляються виключно із натуральної сировини за допомогою сучасних технологій», – запевнила Тетяна Бойко.

Олег Семінський наголосив, що президент Володимир Зеленський та партія «Слуга Народу» зроблять усе для запровадження ефективних економічних реформ та повного перевстановлення застарілої системи влади.

«Нам потрібно менше говорити про зміни, а нарешті почати діяти, як це роблять в кооперативі «Молоко-країна». Я впевнений, що Чернігів має все для того, щоб стати містом з розвиненою промисловістю, що забезпечить чернігівцям гідний рівень життя», – резюмує чернігівський кандидат від партії «Слуга Народу».

Ще статті по темі

Back to top button