Політика

Партійний список до Городнянської міськради від «Нашого краю» очолив Ігор Романенко

*Актуально 

Першим номером партійного списку до Городнянської міської ради об’єднаної територіальної громади, де перші вибори відбудуться 24 грудня, затверджено Ігоря Романенка. Він своєю професійною діяльністю і родинними зв’язками пов’язаний із Городнянщиною, а тому добре обізнаний з проблематикою розвитку території, актуальними питаннями, що непокоять місцевих жителів. «Я готовий взяти відповідальність й очолити список партії «Наш край» до Городнянської міської ради об’єднаної територіальної громади буквально за місяць до виборів», – наголосив Ігор Романенко.

Також він зазначив, що підтримує децентралізацію і вважає її однією з основних реформ, що зараз відбуваються в Україні. «Децентралізація дає змогу людям на місцях вирішувати питання, що залишалися осторонь уваги влади упродовж десятиліть. Місцеві жителі якнайкраще знають, куди спрямувати кошти місцевого бюджету, а тому ми бачимо, як у працюючих ОТГ ремонтують дороги, відновлюють вуличне освітлення, поліпшують благоустрій, оновлюють школи, дитсадки, ФАПи тощо. Наша команда теж йде в ОТГ, аби працювати над цими питаннями», – наголосив кандидат до Городнянської міської ради від «Нашого краю».

Як повідомлялося, Городнянську районну організацію політичної партії «Наш край» очолила керівник місцевого підприємства Світлана Більська, яка тривалий час співпрацювала з партією «Наш край».

Нагадаємо, що 24 грудня місцеві організації ПП «Наш край» візьмуть участь у виборах до ОТГ по всій Україні, зокрема, в Городнянській, Височанській, Варвинській і Линовицькій ОТГ на Чернігівщині.

Довідка: Ігор Романенко народився 7 липня 1982 року в м.Чернігові. Закінчив Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю «менеджмент організацій». Керівник групи компаній «РІКО», що займається торгівлею, виробничою та логістичною діяльністю. Засновник благодійного фонду «Урочище Святе». Кандидат у депутати Чернігівської обласної ради від партії «Наш край».  У 2015 році він балотувався до Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» і переміг у своєму окрузі, отримавши підтримку понад 4 тисяч виборців, але не став депутатом через особливості виборчої системи. Одружений. Разом із дружиною виховують доньку.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button