Політика

Представники Чернігівщини беруть участь у міжнародному семінарі

*Актуально

Представники «Нашого краю» з Чернігівщини беруть участь у міжнародному онлайн-семінарі «Трансформація нації шляхом відповідального, етичного лідерства та боротьби з корупцією в політиці». Захід організований партією «Наш край» спільно з Міжнародною громадською організацією «Міжнародні проєкти» Інституту лідерства (Швейцарія).

Учасниками семінару, що відбувається в онлайн-форматі на платформі Zoom упродовж 2-4 лютого, є депутати Чернігівської облради від партії «Наш край» Юрій Музика, Олександр Демиденко, Ігор Романенко та Віталій Лічман, а також носівський міський голова Володимир Ігнатченко. Всього захід зібрав майже сотню депутатів рад різних рівнів, представників влади та громадськості.

Спікери цього заходу – міжнародні експерти у сфері лідерства та протидії корупції.

«Дуже цікавий і важливий захід для представників партії, адже його учасники мають змогу дізнатися про основи етичного лідерства, ознайомитися з моделями боротьби з корупцією на міжнародному рівні та основними кроками на шляху протидії корупції й запобігання їй», – розповів Юрій Музика.

На його думку, одним із важливих висновків є розуміння, що у період криз і значних викликів існує велика потреба в справжніх лідерах, а не менеджерах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button