Політика

Пріоритетами Новгород-Сіверської громади В’ячеслав Кауфман вважає інвестиції та створення нових робочих місць

*Актуально

Працювати над залученням іноземних інвестицій і створенням нових робочих місць у Новгород-Сіверській громаді ставить за мету депутат міської ради від «Нашого краю» В’ячеслав Кауман, який балотується на посаду міського голови Новгород-Сіверського.

Він зазначає про можливість залучення іноземного інвестора для розроблення покладів крейди, на які багата територія громади.

«Іноземні інвестиції врятують нашу громаду. Та над цим треба працювати, це дуже серйозна і відповідальна справа», – заявив В’ячеслав Кауфман. Водночас крейдяні поклади – це не єдине, чим Новгород-Сіверський може бути цікавий іноземним інвесторам. Північ Чернігівщини унікальна ще й своєю історичною спадщиною та мальовничою природою. Тому тут також усерйоз розглядають розвиток зеленого туризму із розбудовою належної інфраструктури.

132210420_712877022960159_7538107203508255644_n

В’ячеслав Кауфман у разі своєї перемоги на виборах, що відбудуться 17 січня 2021 року, налаштований на конструктивну співпрацю з іншими політичними силами задля розвитку громади. «Найперший крок, який зроблю, якщо люди висловлять мені довіру, – об’єднаю довкола себе депутатський корпус для подальшої плідної діяльності на благо громади. Адже потрібно забути про партійні розбіжності і працювати. Насамперед треба зберегти усе, що на сьогодні є в громаді. Усі виробництва, які сьогодні можуть працювати. Обидва м’ясокомбінати забезпечити роботою, налагодити реалізацію продукції, яку вони можуть виготовляти», – сказав він.

переконаний, що Новгород-Сіверська громада буде успішною завдяки залученню інвестицій і створенню робочих місць.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button