Політика

«Слуга народу» на Чернігівщині тепер працює у новому форматі

*Актуально

10 вересня чернігівські «Слуги Народу» урочисто відкрили обласний офіс партії. У заході взяли участь депутати Верховної Ради, які представляють Чернігівщину в президентській фракції. Павло Халімон, Сергій Гривко, Олег Семінський, Валерій Зуб і Максим Зуєв привітали присутніх містян зі знаковою подією, розповіли про свою роботу в парламенті, поділилися планами та відповіли на всі запитання преси та громадян.

IMG_4700

Перед офіційною частиною волонтери «Слуги Народу» підготували для маленьких чернігівців справжнє свято: конкурс малюнків, ігри з аніматорами та інші розваги.

IMG_4474

IMG_4514

Відкриття офісу співпало у часі з наближенням місцевих виборів. Голова обласної партійної організації «Слуга народу», народний депутат Павло Халімон запевнив: планували зробити це ще навесні, але корективи внесла пандемія.

До речі, за словами нардепа, «Слуга Народу» перша та поки єдина з усіх партій відмовилася від бюджетного фінансування. Кошти спрямували на боротьбу з коронакризою. Надалі ж офіс працюватиме в постійному режимі з дотриманням усіх санітарних рекомендацій.

«Сьогодні я з великою радістю відкриваю нашу приймальню. Офіс «Слуги Народу» — це проєкт нової якості, до якого люди матимуть прямий доступ, — наголосив Павло Халімон.

IMG_4952

У громади ніколи не бракувало питань до влади, особливо в передвиборчий період. На відміну від інших партій, «Слуга Народу» не розгортала потужної передчасної агітації. Останні події засвідчують: команді Зеленського є з чим іти на вибори, а найкращий піар — це фактично зроблені справи та виконані обіцянки.

«За рік роботи парламенту в нас були помилки, але також було багато успішних рішень. Прийнято важливі закони, без популізму та спекуляцій,— зазначив народний депутат України Сергій Гривко. — Коли ти заходиш на будь-який рівень виборної посади, ти маєш перед собою два шляхи: працювати на розвиток свого краю та всієї України або займатися самопіаром. Кожен сам обирає місце на шкалі між цими двома крайнощами.

Обласний голова«Слуги Народу» Павло Халімон розповів про масштабну роботу команди Зеленського щодо регіонального розвитку. Команда президента йде назустріч людям в усіх куточках держави з чітким стратегічним баченням майбутнього:

«Ми почали активно презентувати програми розвитку по всіх регіонах України, які розробили спільними зусиллями президента, народних депутатів, обласної влади та лідерів суспільної думки.

Також Павло Халімон представив кандидата на посаду мера Чернігова— Юрія Тарасовця. Кандидатуру відомого в місті підприємця та громадського діяча підтримав особисто президент України Володимир Зеленський.

IMG_4830

У команді, яка йде на вибори разом із Юрієм Тарасовцем, збалансовані енергія та досвід, є представники всіх соціально активних груп.Вони рішуче налаштовані змінити авторитарний підхід до керівництва містом та втілити принципово нову стратегію розвитку Чернігова.

«Рішення прийматимуть усі, а не один»! —наголосив Юрій Тарасовець.

Усі охочі висловити свої ідеї, обговорити важливі питання чи подати пропозиції до проєктів розвитку Чернігова та області можуть зробити це в офісі «Слуги Народу» щодня з 9.00 до 18.00 по проспекту Миру, 33. Офіс працює як хаб і тут майже щодня відбуватимуться різні активності: майстер-класи, лекції.

IMG_5039

Окрім цього, в будні з 14.00 до 17.00 тут можна отримати безкоштовну юридичну допомогу.

Ще статті по темі

Back to top button