Політика

«Слуга народу» Валерій Зуб подав до поліції заяву на кандидатів-клонів

*Актуально

Кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» по 209-му округу Валерій Зуб поскаржився на клонів до поліції. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Відповідну заяву про кримінальне правопорушення він подав до Ніжинського відділу поліції.

Нагадаємо, 209 округ, по якому балотується «Слуга народу» Валерій Зуб – це Ніжин, Ніжинський, Варвинський, Носівський, Срібнянський і частина Ічнянського районів.

Посилаючись на дані Центральної виборчої комісії, Зуб підкреслив, що від округу 209 у народні депутати балотуються його «клони-чужаки»: чоловік з таким же прізвищем, проте з Кіровоградської області — Зуб Григорій Леонідович і Зуб Валерій Васильович з Дніпровщини.

«Дані особи зареєструвалися без реального наміру вести виборчу кампанію, зареєструвалися з метою введення виборців Округу №209 в оману стосовно моєї кандидатури», — впевнений він.

Зуб жартома припустив, що його клони певно проводять агітацію на виборчому окрузі в Туреччині, тому і не з’являються на Чернігівщині. Втім, їх діяння є умисними та мають корисливий мотив – вплинути на підсумки голосування, направлені на перешкоджання вільному формуванню волі виборців.

IMG_8563

«Такі діяння мають склад злочину, за який відповідно до 158 КК України передбачена кримінальна відповідальність», — написав Валерій Зуб.

Ще статті по темі

Back to top button