Політика

У Городні готуються до літнього оздоровлення дітей

*Актуально

У Городнянській міській раді депутати фракції «Наш край» підтримали рішення про оздоровлення дітей шкільного віку влітку цього року. Як повідомила секретар міської ради Світлана Більська (обрана від «Нашого краю»), під час чергової сесії депутати схвалили необхідні рішення для організації якісного та змістовного відпочинку дітей. Депутати затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей Городнянської ОТГ на 2019-2020 роки.

Як пояснила Світлана Більська, депутати затвердили кошторис на оздоровлення школярів громади в пришкільних таборах і закладі «Полісяночка» відділу освіту Городнянської міської ради.

Зокрема, в «Полісяночці» планується провести дві зміни та створити якісні умови для дозвілля, відпочинку й оздоровлення 60 юних мешканців Городнянської ОТГ. У пришкільних таборах, що працюватимуть майже в усіх навчальних закладах, відпочиватимуть 600 учнів. Діти пільгових категорій оздоровлюватимуться за рахунок коштів міського бюджету.

«Ми переконані, що питання оздоровлення дітей є пріоритетним, адже від того, як відпочинуть вони влітку, залежить їхня активність, успіхи під час нового навчального року», – наголосила Світлана Більська.

Також під час сесії депутати «Нашого краю» підтримали створення комунального підприємства «Перспектива», земельні рішення, низку освітніх питань тощо.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button