Політика

У Городнянській міськраді обрали секретаря

*Актуально

Представницю «Нашого краю» Світлану Більську обрано секретарем Городнянської міської ради під час засідання першої сесії міськради. Попереднього скликання вона також була секретарем цієї ради.

«Для мене це честь і відповідальність перед громадою. Активно долучатимуся до вирішення проблемних питань жителів нашої громади, працюватиму задля подальшого розвитку Городнянської ОТГ», – зазначила Світлана Більська. У засіданні взяв участь підприємець і меценат Ігор Романенко, який очолював фракцію «Наш край» у Городнянській міськраді попереднього скликання, а під час цьогорічних місцевих виборів обраний депутатом Чернігівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша сесія Чернігівської облради нового скликання відбудеться 3 грудня

Також під час першої сесії Городнянської міськради оголошено про створення фракції «Наш край». Під час сесії депутати розглянули організаційно-кадрові питання, потім у пленарному засіданні оголошено перерву до 10 грудня.

Довідка: Світлана Більська народилася 1967 року в селі Хрипівка Городнянського району. Закінчила Гомельський кооперативний інститут (за спеціальністю «бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської діяльності»). Працювала на керівних посадах у системі споживчої кооперації та комерційних підприємствах. 2017 року обрана секретарем Городнянської міської ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button