Політика

У Ніжині відкрився офіс Зе!Команди

*Актуально

У Ніжині відкрився новий офіс Зе!Команди. Про це повідомив кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» по 209 округу Валерій Зуб на своїй сторінці у Facebook.

Завітати в гості до офісу «Слуги народу» можна за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 2.

Межі 209 округу, зазначимо, це: Ніжин, Варвинський, Ніжинський, Носівський, Срібнянський райони та частина Ічнянського району.

Сам Валерій Зуб народився у Варві, а нині працює головним лікарем і керівником Чернігівського медичного центру сучасної онкології.

Головна відмінність «слуги народу» Валерія Зуба від інших кандидатів у тому, що він запропонував своїм виборцям самим долучитися до управління державою. Він анонсував набір 25 000 помічників-консультантів народного депутата, які самостійно, без його посередництва, зможуть моніторити ситуацію в 209 окрузі та на загальнонаціональному рівні вирішувати виявлені проблеми.

«Я вважаю, що кожен мій виборець також має право представляти свій район чи рідне село у Верховній Раді», — каже Валерій Зуб.

Стати помічником-консультантом Валерія Зуба після його обрання у Верховну Раду, не складно. Потрібно заповнити анкету, яка розміщена на його Facebook- сторінці.

Ще статті по темі

Back to top button