Політика

У Носівській ОТГ налагоджують співпрацю із депутатами місцевих рад

*Актуально

Чернігівський обласний осередок політичної партії «Наш край» продовжує навчати депутатів місцевих рад і підвищувати рівень їхньої роботи.

У Носівці на Чернігівщині депутати районної, міської, селищної та сільських рад, активісти політичної партії «Наш край» покращили свою обізнаність щодо успішної партійної діяльності, ефективної взаємодії з виборцями. Навчання у рамках проекту «Школа партії» за підтримки Національного демократичного інституту (NDI) провів голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» Чернігівщини відзначили на партійному форумі

За його словами, політична сила приділяє належну увагу підвищенню кваліфікації членів партії і своїх активістів. Під час зустрічі понад 20 представників місцевих рад ознайомилися із особливостями налагодження контактів із виборцями, інформування про діяльність партії, роботи у міжвиборчий період, шляхами вирішення нагальних проблем життєдіяльності громад.

Керівник фракції «Наш край» у Носівській міській раді Катерина Ландар повідомила, що навчання для депутатів дуже важливі, адже допомагають зорієнтуватися у методах і формах своєї діяльності, можливостях вирішення різних проблемних питань. «На мою думку, проведення таких тренінгів є актуальним і доцільним, адже вони дозволяють підвищити політичну культуру представників партії й активістів, обізнаність щодо сучасних суспільно-політичних процесів, надзвичайно важливі у процесі підготовки до виборчих кампаній», — прокоментувала вона.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button