Політика

«Наш край» Чернігівщини відзначили на партійному форумі

*Актуально

Роботу Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» відзначили на партійному форумі, що відбувся 4-5 червня в Одесі. Як повідомив керівник виконкому обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика, співголова політичної партії, народний депутат України Антон Кіссе вручив подяку за діяльність.

Форум_2018

«Дуже приємно, що центральний штаб партії відзначив роботу Чернігівської і Донецької обласних організацій «Нашого краю», — зазначив Юрій Музика. Також він підкреслив, що такий результат можливий завдяки внеску кожного, хто розділяє і підтримує цінності та принципи партії «Наш край».

Під час форуму представники різних регіонів презентували свій практичний досвід діяльності, поділилися з колегами кращими здобутками. Також учасником форуму був старший керівник Програми для політичних партій НДІ (Національного демократичного інституту) Джон Ловдал (Норвегія), який розповів про розбудову успішних партій у європейських країнах.

«Основний висновок, який можна зробити з участі у форумі: успіх партії – це робота з людьми, розробка і реалізація конкретних програм, пошук підходів, за допомогою яких громадяни можуть реально впливати на схвалення рішень на рівні влади. На Чернігівщині ми над цим активно працюємо», — прокоментував Юрій Музика.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button