Політика

У Седнівській громаді підтримали звернення щодо збереження районної лікарні

*Актуально

Депутати від політичної партії «Наш край» у Седнівській громаді підтримали звернення про необхідність законодавчих змін, що допоможуть зберегти Чернігівську районну лікарню, медичні послуги в якій отримують місцеві жителі.

Під час чергової сесії селищної ради депутати підтримали питання «Про звернення Седнівської об’єднаної територіальної громади до Верховної Ради України щодо проблем медичної галузі в зв’язку з реформою адмінустрою». Депутати Седнівської селищної ради від «Нашого краю» переконані, що районну лікарню реорганізовувати чи зачиняти не можна, оскільки жителі громад навколо Чернігова будуть позбавлені можливості отримати вчасно необхідну медичну допомогу.

Як зазначив депутат Чернігівської обласної ради від політичної партії «Наш край» Юрій Музика, політична сила в регіоні порушує проблемне питання районних лікарень на різних рівнях. Оскільки до 1 липня 2021 року Чернігівська, Прилуцька і Ніжинська центральні районні лікарні, які надавали медичні послуги сільському населенню, мають бути передані у власність відповідних міських громад, де вже є свої лікарні. На сесії обласної ради «Наш край» пропонував схвалити відповідне звернення, однак цю ініціативу депутати облради не підтримали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button