Політика

У Сосницькій ОТГ працюють над поліпшенням благоустрою сіл громади

*Актуально

У Сосницькій селищній раді найчисленніша фракція політичної партії «Наш край» підтримала Правила благоустрою Сосницької селищної ради та рішення про створення інспекції з благоустрою. Відповідні документи схвалено під час чергової сесії селищної ради ОТГ 15 лютого.

За словами керівника фракції «Наш край» Ніни Смаглюк, депутати підтримали ці рішення, оскільки їх реалізація дасть змогу покращити стан благоустрою в центрі та селах Сосницької ОТГ. Зокрема, в документі визначено права й обов’язки громадян, підприємців, різних установ і організацій щодо догляду за закріпленими територіями. Окремо виділено розділ про зовнішню рекламу й утримання домашніх тварин.

Ніна Смаглюк також наголосила, що на сесії впорядковано оподаткування земельних ділянок, схвалено рішення про встановлення місцевих податків. Це питання, на її думку, теж є важливим, оскільки йдеться про формування бюджету громади.

Крім того, в Сосниці відбулося засідання активу районного партійного осередку та депутатів селищної ради від партії «Наш край». Керівник виконкому Чернігівської обласної організації партії «Наш край» Юрій Музика вручив партійні посвідчення.

Учасники зустрічі обговорили спільну роботу над проектами з освітлення населених пунктів ОТГ і ремонту місцевих доріг. Йшлося і про участь партії у святкуванні Масниці, що відбудеться в Сосниці 17 лютого. Місцевий партійний осередок виступає одним із організаторів свята.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button