Політика

У центрі Мени непрозоро виділили землю

*Актуально

Депутати Менської міської ради від партії «Наш край» не підтримали виділення земельних ділянок у центрі Мени, яке відбувалося непрозоро. Про це повідомила депутат міськради від «Нашого краю» Оксана Булавка.

За її словами, під час чергової сесії міської ради розглядали питання про виділення кількох земельних ділянок у середмісті.

«Депутатам не було надано пояснення, чому саме цим людям виділяється земля в центрі міста? На яких підставах схвалюється таке рішення? Чи є взагалі певна черговість надання землі у громаді? Тому ми принципово не підтримали схвалення цього питання», – зазначила Оксана Булавка.

Крім того, під час сесії фракція «Нашого краю» запропонувала компромісне рішення щодо прийняття в комунальну власність об’єднаної територіальної громади водонапірної вежі в селі Стольне.

Щодо ТОВ «Праця Стольне» є справи у суді, але вежу треба прийняти у власність, аби забезпечувати водою місцевих споживачів.

«Це досить складне юридичне, але водночас і соціальне питання. Тож ми запропонували взяти водонапірну вежу на баланс громади і забезпечити подачу технічної води, а для бюджетних установ, якщо вода не відповідатиме санітарним вимогам, пробурювати свердловини», – пояснила Оксана Булавка.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button