Політика

Українців цікавлять відповіді обох кандидатів у президенти хоча б на п’ять фахових запитань

*Актуально

 «Наш край» ставить обом кандидатам запитання, що непокоять сьогодні українців. Ми закликаємо претендентів на головну державну посаду задекларувати свою позицію, обґрунтовану аргументами й аналітикою.

Наближається голосування в другому турі виборів. Обидва фіналісти обіцяють дебати, щоправда, кожен бачить ці дебати у своєму форматі.

Як повідомила керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник, українці напередодні голосування хочуть знати, з кого та з чого їм доведеться обирати. «Усі хочуть мати відповіді на ті запитання, які напряму впливатимуть на їхнє майбутнє та якість життя», – пояснила депутат облради.

«Наш край» закликає кандидатів діяти виключно у межах законодавства і не перетворювати фахову дискусію на балаган і фарс.

«Ми також закликаємо їх поважати один одного та виборців. Передвиборна кампанія – не привід ділити й ображати українців! Кандидати сперечаються щодо формату та місця дебатів, але українців цікавить інше – конкретні відповіді на виклики, які сьогодні стоять перед країною», – наголосила Ольга Чередник.

«Наш край» ставить обом кандидатам п’ять запитань, які сьогодні непокоять сьогодні українців. Ми закликаємо претендентів на головну державну посаду задекларувати свою позицію щодо:

  • Як буде продовжуватися децентралізація та коли вона охопить усю Україну і буде закріплена в Конституції?
  • Якими засобами та способами буде досягнуто миру та відновлено суверенітет України?
  • Яким галузям української економіки буде надано переваги, щоб конкурувати у світі та забезпечити українцям гідну й конкурентну зарплату?
  • Як буде посилюватися соціальний захист українців і за рахунок яких джерел коштів?
  • Якими будуть зовнішньополітичні пріоритети України?

Ці запитання, на думку партії, є ключовими та такими, що хвилюють переважну більшу частину громадян.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button