Політика

В Озерянах виборча комісія виконала рішення суду

*Актуально

На Чернігівщині Озерянська сільська виборча комісія (Варвинський район) виконала рішення суду та зареєструвала кандидатами в депутати Озерянської сільради представників «Нашого краю». Про це повідомив голова виконкому Чернігівської обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика.

За його словами, комісія зареєструвала кандидатами в депутати Віту Крижанівську, Марію Боброву, Анатолія Борсука, Ганну Шитель і Олену Коротун.

«Комісія виконала рішення суду та зареєструвала представників «Нашого краю» кандидатами в депутати, вони розпочали свою передвиборчу кампанію», – зазначив він.

Як повідомлялося, в Чернігівській області Озерянська сільська виборча комісія безпідставно відмовила в реєстрації п’ятьом кандидатам у депутати сільської ради на місцевих виборах – представникам партії «Наш край». Мотивацією відмови стало те, що нібито відсутня реєстрація районного партійного осередку.

Партія «Наш край» оскаржила дії виборчої комісії в суді. Суд скасував постанови Озерянської сільської виборчої комісії щодо відмови в реєстрації п’ятьом кандидатам у депутати від «Нашого краю» та зобов’язав комісію зареєструвати кандидатами в депутати представників політичної сили.

Прес-служба обласної організації партії «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button