Політика

Знову сесія: депутати Чернігівської міськради зберуться на засідання

29-та сесія 7-го скликання Чернігівської міської ради відбудеться у четвер, 29 березня. У відповідному розділі на сайті міської ради вже оприлюднені проекти рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На утримання фонтанів Чернігова і насосної станції піде понад два мільйони

Поки є інформація про порядок денний із такими питаннями:

  1. Про погодження Інвестиційної програми ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНРГО» на 2018 рік.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-30 «Про міський бюджет на 2018 рік» зі змінами і доповненнями (№ 26/VII-15, № 27/VII-18, № 28/VII-22).
  3. Про внесення змін до Програми управління комунальним майном територіальної громади міста Чернігова на 2017-2019 роки.
  4. Про затвердження змін до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Чернігові.
  5. Про припинення юридичної особи Пологовий будинок Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради.
  6. Про затвердження змін до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VII – 7.
  7. Про припинення юридичної особи Міська стоматологічна поліклініка Чернігівської міської ради» шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівський міський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради.
  8. Про припинення юридичної особи Лікарня № 4 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня № 4» Чернігівської міської ради.
  9. Про припинення юридичної особи комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня № 3» Чернігівської міської ради.
  10. Про припинення юридичної особи Чернігівська міська лікарня № 2 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня № 2» Чернігівської міської ради.
  11. Про припинення юридичної особи Чернігівська міська лікарня № 1 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська міська лікарня № 1» Чернігівської міської ради.
  12. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.
  13. Про припинення юридичної особи Дитяча стоматологічна поліклініка Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Дитяча стоматологічна поліклініка» Чернігівської міської ради.
  14. Про припинення юридичної особи Дитяча поліклініка № 2 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Дитяча поліклініка № 2» Чернігівської міської ради.
  15. Про припинення юридичної особи Дитяча поліклініка № 1 Чернігівської міської ради шляхом реорганізації (перетворення) у комунальне некомерційне підприємство «Дитяча поліклініка № 1» Чернігівської міської ради.
  16. Про затвердження змін до Програми підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2018 рік.
  17. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури.
  18. Про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у житлові будинки у м. Чернігові.

Ще статті по темі

Back to top button