Щоденники бувалого чернігівця

Антисанітарне блюзнірство: у Чернігові шаурму готують голими руками (Відео)

У Чернігові навпроти «Макдональдса» (біля Центрального ринку) уже тривалий час функціонує кіоск, в якому продають шаурму та хот-доги. Готує і торгує шаурмою грузин Акіф Абасов. От тільки під час приготування «майстер-шеф» частенько забуває основне – надіти рукавички. Тому вовтузить інгредієнти, лаваші і начиння голими руками.

Сьогодні вдалося спіймати горе-кулінара на гарячому. Він готував шаурму голими руками – без рукавичок. Більше того, в процесі приготування до нього підійшов знайомий із вулиці, вони поздоровкалися (!) за руки через віконечко. Після цього пан Абасов навіть не помив рук і продовжив готувати чудо-страву. Цікаво, що людей, яким він готував шаурму, ці факти антисанітарного блюзнірства анітрохи не збурили. Голодні хлопці стояли мовчки і чекали свою шаурму.

Коли грузин зрозумів, що його знімають на камеру, він відійшов від шаурми. У грубій формі почав заперечувати факт, що вітався за руку з другом. Чому працює без рукавичок, пояснити не зміг.

А коли його перестали знімати, то «люб’язний» Акіф Абасов почав погрожувати і матюкатися.

Зважаючи на це абсурдне явище і грубе порушення антисанітарних норм, ЧЕлайн підготував і направив відповідні звернення в Держпродспоживслужбу, а також у Державну інспекцію з питань захисту прав споживачів. Ми вимагаємо оперативно відреагувати на наше звернення, зробити відповідні висновки і повідомити нашу знімальну групу про час і дату перевірки.

 

Ще статті по темі

Back to top button