Новини

Школярів Чернігівщини запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі малюнків

XVII Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків на тему «Мої права-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф» організовують з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Про це повідомляє Чернігівська обласна військова адміністрація.

Організаторами конкурсу виступили Український координаційний центр з підвищення правової освіти  населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

Мета конкурсу – привернення уваги до порушення прав  українських дітей, що постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

До участі запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років.

Також в цьому році з’явилась спеціальна номінація для школярів, громадян України, що постійно або тимчасово проживають за кордоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відбувся відкритий турнір з боксу для юних спортсменів

Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на форматі А4, А3. На конкурс подаються автентичні особисто підготовлені роботи учнів та учнівських колективів. Кожен учасник може подати не більше 3-х конкурсних робіт.

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету Конкурсу до 20 травня 2024 року.

До  оцінювання робіт конкурсантів будуть залучені: відомі державні  та  громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

Переможці отримають відзнаки та цінні подарунки.

Оголошення переможців, нагородження переможців, підведення підсумків Конкурсу планується до  30 червня 2024 року.      

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button