Суспільство

10 девайсів, які можна подарувати дівчині

Світові бренди радують покупців достатком персоналізованої техніки та корисних гаджетів, які роблять звичне життя комфортнішим. У цій статті розглянемо 10 девайсів, які приємно здивують дівчину.

Смартгодинник

З його допомогою можна стежити за часом, відповідати на дзвінки, отримувати інформацію про вхідні СМС та повідомлення в месенджерах, аналізувати якість сну, показники здоров’я, серцевий ритм та тиск. Завдяки стильному зовнішньому вигляду смартгодинник жіночий — це ще й круте доповнення образу.

Фітнес-браслет

Бюджетна альтернатива смартгодинникам, яка стане в пригоді любителькам активного способу життя, щоб дізнаватися інформацію про тривалість і результативність тренування, спожиті калорії, вести харчовий щоденник тощо.

Смартфон

Необов’язково витрачати шалену суму на айфон останньої моделі. Сьогодні можна здивувати дівчину гідним флагманом китайського виробництва, які б’ють рекорди з продажу через поєднання потужних процесорів, багатопіксельних камер та низької ціни.

Розумні ваги

Інноваційний прилад не просто фіксує кілограми, а й:

  • розраховує індекс маси тіла;
  • аналізує співвідношення м’язової та жирової тканини;
  • демонструє різницю між показаннями у заданому часовому проміжку;
  • має персональні налаштування для різних членів родини та багато іншого.

Бездротові навушники

Ергономічна гарнітура з підключенням через Bluetooth або TWS дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою, слухати аудіокниги або навчальні лекції де завгодно — від поїздок на метро до ранкової пробіжки.

Фен-стайлер

Розрекламований Dyson — це справжня мрія кожної леді, проте круті моделі не за всі гроші світу можна знайти в каталогах доступніших та не менш популярних брендів, наприклад таких, як Philips чи Braun.

Портативна колонка

Ергономічна акустика з невеликим корпусом, яка працює від вбудованого акумулятора, стане ідеальною супутницею для заміського пікніка, морського вояжу або галасливого дівич-вечора.

Квадрокоптер із відеокамерою

Крутий подарунок для дівчат, які люблять записувати Reels або створювати професійний контент для блогу, робочих потреб чи власного архіву, особливо якщо це приносить їм дохід.

Електронна книга

Читання ніколи не вийде з моди, але носити з собою важкі паперові видання наважується не кожна дама. З електронною книгою, яку недорого пропонує інтернет-магазин Comfy, читачеві доступне занурення в літературний світ будь-де і будь-коли.

Ігрова приставка

Дівчата не менше за хлопців люблять зависнути в колективних баталіях, відчути себе гонщиком Формули-1 або пограти на популярному симуляторі у вільний вечір. Головне — разом із приставкою також презентувати підписку на онлайн-ігри або тематичні диски. Будьте впевнені, що будь-який із перелічених подарунків потрапить дамі в саме серце. І пам’ятайте: передусім дівчина оцінить увагу та турботу про неї.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button